Vidovnjak šokirao celu Srbiju: Evo ko je ubio Jelenu Krsmanović!

Izvor: BKTV News, 20.Nov.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidovnjak šokirao celu Srbiju: Evo ko je ubio Jelenu Krsmanović!

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznat kao Kosmajski Vilenjak, predviđa veliki obrt u slučaju koji muči celu Srbiju i i tvrdi da je krvnik Jelene Marjanović blizak prijatelj ili rođak Marjanovića!

On je rekao uradio foto-robot pevačicinog ubice i prognozira da če monstrum biti uhapšen u februaru ili martu naredne godine.

"Ubica pevačice Jelena Marjanović nalazi se najverovatnije u Austriji ili Švajcarskoj. To je neko ko je blizak porodici Marjanović i neko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ko ih dobro poznaje. Moguće je čak da je to neko od rođaka Marjanovića. Ubica će biti otkriven u februaru ili martu 2018. godine i to će izazvati veliku medijsku pažnju", tvrdi Zlatko Šumadijski.

On daje opis ubice i iznosi viđenje o tome zašto je ubica digao ruku na pevačicu.

FOTO: Printscreen/YT

"Jelenu je ubio neko iz osvete! To kazuje njen horoskop, kao i horoskopi ostalih ukućana. Kada sam pogledao Jelenine oči na jednoj fotografiji, javila mi se vizija ovog čoveka. To je bilo iznenada i odmah sam nacrtao njegovo lice. Tunjavog je izgleda, ali je podmukao i perfidan. Ima frizuru koja je nalik čirokani. Znam da se osvetio Marjanovićima. Naprosto, osećam da je u slučaju ubistva pevačice u pitanju osveta. Ništa drugo nije razlog. Nisu u pitanju ni reketaši, ni muž, ni svekrva. Marjanovići nemaju veze sa ubistvom pokojne Jelene. Zoran nedužno leži u zatvoru i on definitivno nije ubio Jelenu", uveren je Zlatko Šumadijski.

 Vidovnjak navodi da Jelenina svekrva nije ni na koji način umešana u zločin i da joj se ne mogu pripisati odlike zle osobe. "Zorica Marjanović nije ni gatara, ni šamanka ni vlaška vračara. Ona je ubeđena u neke svoje vizije, koje možda imaju malo paganskog i ritualnog. Međutim, to je beznačajno i možda bi bilo dobro za rijaliti program. Ne treba od Zorice Marjanović praviti zlu ženu, monstruma. Ne treba od članova porodice praviti čudake i oličenje nečeg nenormalnog. Takvi su kakvi jesu. Ima mnogo čudnijih i uvrnutijih porodica. Za Zoricu mogu da kažem da je osobenjak i da veruje u nešto, ali ni sama ne zna u šta. Mislim da je na njih bačena anatema zbog nečega što nisu učinili. Nisu oni ni sektaši ni ubice. Malo jesu čudni, pa šta s tim? Poznajem mnogo čudnije i opasnije ljude", kaže vidovnjak.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.