Valjevo, uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo, uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

Policija je u blizini Lajkovca, u prikolici kamiona pronašla sedam državljana Avganistana i Pakistana. Uhapšen vozač.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su V. T. (1971) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
Kako je saopštila Policijska uprava u Valejvu, policija je u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lajkovca, u prikolici kamiona kojim je V. T. upravljao, pronašla sedam državljana Avganistana i Pakistana.
Sumnja se da je on ove migrante ilegalno prevezao sa područja Makedonije.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden višem javnom tužiocu u Valjevu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policijski službenik uhapšen zbog sumnje da je vrbovao tinejdžerku za prostituciju

Izvor: RTS, 23.Nov.2018

Uhapšen policijski službenik iz Jagodine zbog sumnje da je u prethodnom periodu vrbovao za prostituciju sedamnaestogodišnju devojku. . Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.