Izvor: RTS, 21.Maj.2021, 07:51

Uhapšeno još šest pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković, saopštio je MUP.
Uhapšeni su S. M. (1981), A. D. (1997), M. L. S. (2000), M. S. (1999), V. Đ. (2002) i A. S. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
Akcija su koordinirali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal. 
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, borba protiv mafije naređena od predsednika Aleksandra Vučića se nastavlja, a ako je juče i najavio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Uhapšeno još šest osumnjičenih pripadnika Belivukove kriminalne grupe

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2021

Uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Nastavak na Radio 021...

MUP: Uhapšeno šest osoba osumnjičenih da su članovi grupe Veljka Belivuka

Izvor: Danas, 21.Maj.2021

Ministarstvo unutranjih poslova saopštilo je danas da je uhapšeno još šest osoba osumnjičenih da pripadaju organizovanoj kriminalnoj grupi čije su vođe Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Nastavak na Danas...

Uhapšena šestorka, sumnja se da su dio Belivukove kriminalne grupe

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2021

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je jutros da je uhapšeno još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.