Uhapšeni zbog sumnje da su kukuruzom gađali automobile na auto-putu

Izvor: RTS, 20.Avg.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog sumnje da su kukuruzom gađali automobile na auto-putu

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su sa nadvožnjaka kod Vrbasa bacale na kolovoz stabljike kukuruza i betonski blok i tako oštetile sedam automobila.
Policija je uhapsila M. R. (1998), M. D. (1998) i L. N. (1999) iz Vrbasa, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, saopštio je MUP.

Sumnja se da su noćas, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko dva sata, na auto-putu Beograd–Subotica sa nadvožnjaka kod Vrbasa bacali na kolovoz stabljike kukuruza i betonski blok i tako prouzrokovali oštećenja na sedam automobila.
Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila ovaj događaj i identifikovala osumnjičene koji će biti privedeni nadležnom javnom tužiocu.
Sumnja se da je sa njima bio i maloletni Vrbašanin, koji će biti saslušan u prisustvu roditelja i predstavnika Centra za socijalni rad, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bacili s nadvožnjaka betonski blok na auto-put Beograd-Subotica, oštetili automobile

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2019

Policija je danas uhapsila trojicu mladića iz Vrbasa, jer su ugrozili saobraćaj na auto-putu Beograd-Subotica tako što su s nadvožnjaka kod Vrbasa bacali na kolovoz stabljike kukuruza i - betonski blok...M.R. (21), M.D. (21) i L.N. (20), su oštetili sedam automobila, te će biti privedeni nadležnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Policija uhapsila trojicu mladića na auto-putu kod Vrbasa, a za KRIVIČNO DELO KOJE SU POČINILI JOŠ NISTE ČULI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019

M.R. (21), M.D. (21) i L.N. (20), su oštetili sedam automobila..Policija je danas uhapsila trojicu mladića iz Vrbasa, jer su ugrozili saobraćaj na auto-putu Beograd-Subotica tako što su s nadvožnjaka kod Vrbasa bacali na kolovoz stabljike kukuruza i - betonski blok..., te će biti privedeni nadležnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.