Uhapšeni osumnjičeni za prinudu novinara, ugurali ga u auto i tukli

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za prinudu novinara, ugurali ga u auto i tukli

Po nalogu prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšena su dvojica osumnjičenih da su izvšili krivično delo prinude prema N. R., novinaru jedne televizije sa nacionalnom frekfencijom Po nalogu prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšena su dvojica osumnjičenih da su izvšili krivično delo prinude prema N. R., novinaru jedne televizije sa nacionalnom frekfencijom. Kako Tanjug saznaje, za sada se sumnja da N. R. duguje određeni iznos novca osumnjičenima, te da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ga oni presreli, ugurali u auto, vozili neko vreme i tražili mu da novac vrati.PROČITAJTE JOŠ - SUĐENjE DRAGOLjUBU SIMONOVIĆU: Dokazaću da nisam kriv Trebalo bi da oni sutra budu privedeni na saslušanje u tužilaštvo, nakon čega će biti odlučeno o daljim koracima u ovom slučaju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Blizanci osumnjičeni za lišenje slobode i prinudu novinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019, 16:28

Braća blizanci M.M. i M.S. saslušani su danas u Prvom osnovnom tužilaštvu povodom sumnji da su protivpravno lišili slobode N.R, novinara jedne televizije sa nacionalnom frekfencijom, kako bi ga prinudili da im vrati dug...Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da im odredi pritvor, rečeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.