Uhapšeni krijumčari marihuane iz Srbije, BiH i Hrvatske

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni krijumčari marihuane iz Srbije, BiH i Hrvatske

Trojica krijumčara droge iz Srbije, BiH i Hrvatske uhapšeni su s kilogramom marihuane na imotskom području, nakon što su drogu doneli iz BiH u Hrvatsku.

Sabrija Isić (44), državljanin Srbije, Šadin Šantić (27), državljanin BiH, i Stjepan Kraljević (29) iz Hrvatske nakon hapšenja dovedeni su u Županijsko tužilaštvo u Splitu.

Droga je otkrivena u vozilu nemačke registracije u nedjelju oko 21.30 časa.

Vozilom je upravljao Šantić, dok je Isić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je bio suvozač, prilikom kontrole izašao iz vozila i počeo da beži sa drogom prema šumi, ali su ga policajci stigli.

Od Kraljevića je oduzet paketić s još 2,3 grama marihuane. Istragom je utvrđeno da su opojnu drogu nabavili u BiH od nepoznate osobe, nakon čega su je doneli u Hrvatsku prešavši granicu kod Metkovića, izvan obeleženog graničnog prelaza, javili su hrvatski mediji.

Isić je krajem februaru pušten iz pritvora u Sarajevu gde je bio zbog šverca droge i oružja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.