Uhapšena dva maloletnika u Čačku, sumnjiče se za 30 krivičnih dela

Izvor: RTS, 23.Okt.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva maloletnika u Čačku, sumnjiče se za 30 krivičnih dela

Policija je u Čačku uhapsila dvojicu maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više od 30 krivičnih dela, saopštila je Policijska uprava u Čačku.
U saopštenju se navodi da se dvojica maloletnika iz Čačka sumnjiče za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, krađu i tešku krađu.
"Sumnja se da su oni u prethodnom periodu na području grada Čačka ukrali devet putničkih vozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao i da su iz kuća, vikendica, garaža, pomoćnih objekata i napuštenih preduzeća krali predmete od bakra, staro gvožđe, bicikle, muzičke uređaje i alat", ističe se u saopštenju Policijske uprave u Čačku.
Dodaje se da su osumnjičeni privedeni sudiji za maloletnike Višeg suda u Čačku koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.