Izvor: RTS, 03.Mar.2021, 09:26

Uhapšena četvorica komunalnih milicionara, sumnjiče se za zloupotrebu službenog položaja

Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a, u zajedničkoj akciji sa službenicima Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije, uhapsili su četvoricu komunalnih milicionara.
Sekretar za poslove Komunalne milicije Ivan Divac izjavio je za Beoinfo da su jutros, posle višemesečne istrage, uhapšena četiri pripadnika Komunalne milicije koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem.
"Opredeljenje u radu Komunalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << milicije je, između ostalog, 'čišćenje sopstvenih redova' jer se ne krijemo iza problema, ali izražavamo nadu da u budućnosti više neće biti ovakvih situacija. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o ishodu postupka koji sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, kojem želim da zahvalim na saradnji i podršci koju pruža Komunalnoj miliciji kako bi naš posao bio obavljen što bolje, a korist od toga imali svi građani Beograda", rekao je Divac.   
Istakao je da je na inicijativu Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije ostvarena saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, odnosno Sektorom unutrašnje kontrole MUP-a i Odeljenjem za borbu protiv korupcije.
Više detalja znaće se posle saslušanja uhapšenih milicionara i konačnog stava VJT, navodi Tanjug.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.