Uhapšen zbog šenlučenja iz pištolja u svatovskoj koloni

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog šenlučenja iz pištolja u svatovskoj koloni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. J. (25) iz Tutina, jer je iz gasnog pištolja pucao u vazduh dok je bio u svatovskoj koloni, saopštila je PU Novi Pazar.

- Policija je juče oko 18.00 časova, u Tutinu, kod osumnjičenog na mestu suvozača u vozilu stanih registarskih oznaka, koje se nalazilo u koloni svatova, pronašla i oduzela gasni pištolj i 25 komada municije - navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je iz tog pištolja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila, dok je bilo u pokretu, ispalio tri hica u vazduh.

Po nalogu nadležnog tužioca, E. J. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen zbog pucanja u vazduh u svatovskoj koloni

Izvor: B92, 13.Avg.2017

Novi Pazar -- Muškarac E. J. (25) iz Tutina uhapšen je zbog pucanja u vazduh iz gasnog pištolja dok je bio u svatovskoj koloni, saopšteno je iz novopazarske policije...Kako navode, policija je u subotu oko 18 časova kod osumnjičenog na mestu suvozača u vozilu stanih registarskih oznaka, koje se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.