Uhapšen zbog podmetanja požara u školi u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog podmetanja požara u školi u Bačkoj Palanci

BAČKA PALANKA -

Miloš M. (28) iz Bačke Palanke uhapšen je danas zbog sumnje da je izazvao požar u Srednjoj tehničkoj školi "9. maj" u tom mestu, saopštila je danas novosadska policija.

Kako se navodi, protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izazvao opštu opasnost i u toku dana će biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

Nakon izbijanja požara u Tehničkoj školi "9. Maj" u Bačkoj Palanci danas se postavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stakla i čiste prostorije kako bi sutra sve bilo spremno za normalno odvijanje nastave, rekao je za RTV direktor škole, Stevan Kozomora.

Podsećamo, požar je izbio juče u prepodnevnim satima i zahvatio je portirnicu, administraciju i još jednu pomoćnu prostoriju. Na svu sreću, povređenih nije bilo a samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne jedinice, izbegnuta je veća mterijalna šteta.

Istraga o uzrocima požara je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.