Uhapšen zbog paljenja njive kod auto-puta

Izvor: RTS, 19.Okt.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog paljenja njive kod auto-puta

S. Đ. (1951) iz Batočine uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je u sredu zapalio nisko rastinje u blizini auto-puta Beograd-Niš.
On je osumnjičen da je 18. oktobra 2018. godine u ranim jutarnjim satima zapalio nisko rastinje na dve katastarske parcele u selu Brzan i time izazvao požar koji se proširio na površinu od 10 hektara u neposrednoj blizini auto-puta Beograd - Niš, saopštio je MUP. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Kako se sumnja, najverovatnije usled dima koji je smanjio vidljivost na auto-putu potom je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba poginula.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za paljenje rastinja u blizini autoputa

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2018

Policija je uhapsila jednu osobu zbog izazivanja opšte opasnosti i paljenja niskog rastinja u blizini autoputa Beograd-Niš, zbog čega je najverovatnije došlo do lančanog sudara u blizini Kragujevca u kome je poginula jedna osoba...Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija u Kragujevcu uhapsila...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.