Uhapšen u Veterniku zbog nelegalnog pištolja i trgovine narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 15:45

Uhapšen u Veterniku zbog nelegalnog pištolja i trgovine narkoticima

Policija u Novom Sadu uhapsila je G. V. (1998), zbog sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je, sinoć, u Veterniku, ugledavši pripadnike policije, odbacio u travu pištolj sa devet metaka u okviru i kutiju sa oko 24 grama marihuane.

Pretresom stana, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je, takođe, pronašla manju količinu marihuane.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mladić uhapšen u Veterniku, bacio u travu pištolj sa devet metaka kada je naišla policija

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2020

Novosadska policija uhapsila je G. V. (22), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu...Osumnjičenom se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Sumnja se da je, sinoć, u Veterniku, ugledavši pripadnike...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.