Izvor: RTS, 16.Jun.2021, 15:20

Uhapšen posle ranjavanja muškarca u autobusu

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su T. Z. (1955) koji je naneo ubodnu ranu pedesetpetogodišnjem muškarcu.
T. Z. se sumnjiči da je u autobusu, na liniji broj 16 u Novom Beogradu, ubo oštrim predmetom oštećenog u predelu stomaka, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.
Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen u Beogradu zbog pokušaja ubistva u gradskom prevozu

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Beograd -- Policija u Beogradu uhapsila je T.Z. koji je u gradskom prevozu na Novom Beogradu oštrim predmetom u stomak ubo muškarca...Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, T.Z. se sumnjiči da je, u autobusu na liniji broj 16, pedesetpetogodišnjem muškarcu naneo teške telesne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.