Uhapšen osumnjični za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca, pronađeno oružje

Izvor: RTS, 25.Avg.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjični za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca, pronađeno oružje

Policija je uhapsila D. P. (1984) iz Negotina koji je osumnjičen za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca. RTS saznaje da je pljačka najverovatniji motiv surovog zločina. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Pretragom terena pronađeni pištolji, puške i municija.
U zaseoku između Jabukovca i Vratne dogodilo se četvorostruko ubistvo. Na imanju su 9. avgusta pronađena tri ženska tela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i jedno muško.

Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.
Tada je procenjeno da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada su tela pronađena.  
u saopštenju MUP-a povodom hapšenja se navodi da je D. P. osumnjičen za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
On je osumnjičen da je 7. avgusta hicima iz vatrenog oružja usmrtio R. K. (1947), Lj. O. (1943), D. K. (1926) i D. J. (1966).
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Pretragom šume, policijski službenici su na putu od Jabukovca ka Štubiku pronašli automatski pištolj "škorpion" sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.
Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca

Izvor: Beta, 25.Avg.2019

Policija je uhapsila osumnjičenog za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, javili su jutros beogradski mediji.Prema navodima medija, policija je uhapsila D. P. (35) iz Negotina zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.U zaseoku izmedju Jabukovca i Vratne dogodilo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.