Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

Policija je uhapsila D.P. (35) iz Negotina zbog sumnje da je ubio četiri osobe na salašu u Jabukovcu 7. avgusta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. P. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

On je osumnjičen da je na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja usmrtio R.K. (1947), Lj.O. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (1943), D.K. (1926) i D.J. (1966).

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo, navodi se u saopštenju.

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Prema pisanju medija, motiv surovog ubistva četvoro meštana Jabukovca je pljačka.

Telo Raje Kazimirovića (72), pronađeno je na traktoru, a njegove majke, sestre i sestričine u dvorištu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.