Izvor: RTS, 08.Jul.2021, 12:02

Uhapšen nakon napada i pretnji zaposlenima u teretani na Novom Beogradu

Policija u Beogradu uhapsila je U. R. neposredno pošto je u jednoj teretani na Novom Beogradu napao radnicu i pretio zaposlenima preko društvenih mreža.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su U. R. (2002) neposredno nakon izvršenja krivičnih dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštio je MUP.

On se tereti da je juče u jednoj teretani u Novom Beogradu, nakon pretnji, fizički nasrnuo na radnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a potom putem jedne društvene mreže objavio pretnje zaposlenima u toj teretani.
Nakon nekoliko časova, U. R. se, kako se sumnja, vratio u teretanu i radnici zadao više udaraca pesnicom.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
Incident se dogodio u teretani "Ahilej", na Novom Beogradu, saopštila je ta teretana.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog napada na službenicu teretane u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2021

U Beogradu je uhapšen U.R.(19) neposredno pošto je fizički nasrnuo na sluđbenicu jedne teretane, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novi snimak nasilja: Napao ženu u teretani, prisutni nijemo posmatrali

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2021

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je U.R. (19) neposredno nakon izvršenja krivičnih djela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti u jednoj teretani na Novom Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.