Uhapšen Novosađanin koji je ubio mladića zbog pesme

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Novosađanin koji je ubio mladića zbog pesme

Dragan N. (48) iz Idvora, osumnjičen da je u masovnoj tuči nožem u srce ubio sugrađanina Srđana Mandića (25), uhapšen je danas saznaje “Blic”. Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Srđana Mandića

On je oko 14 sati sproveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti predat istražnom sudiji.

Šutirali ga dok je ležao mrtav na ulici

Komšije danas prepričavaju da su napadači njegovo telo nastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da šutiraju po ulici.

Zbog osnovane sumnje da je u tuči nožem povredio Željka M. (30) lišen je slobode i Petar P. (19) iz Hetina. On se, zajedno sa Draganom N, Duškom L. (43), Goranom L. (43) i Gordanom P. (41) tereti da su napali Mandića i njegova dva prijatelja Željka M. (30) i Miroslava Č. (28) u novosadskom naselju Detelinara dok su se vraćali sa proslave.

Oko sat vremena posle ponoći na uglu Cankareve ulice i Veselina Masleše, nakon komentara o muzici koja se čula iz doma Duška L, izbila je tuča u kojoj je nastradao Srđan Mandić.

Povezane vesti: Studentu zabio nož u srce zbog pesme Futožanin zaklao suprugu Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Narkomani priznali svirepi zločin i krađu Žrtvi pre ubistva počupali zlatne zube

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen tinejdžer koji je ubio mladića zbog pjesme!

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2012

NOVI SAD - Novosađanin Petar P. (19), osumnjičen da je u masovnoj tuči nožem u srce ubio sugrađanina Srđana Mandića (25), danas je uhapšen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo studenta u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012

Dragan N. (48) iz Idvora, osumnjičen da je u masovnoj tuči nožem u srce ubio sugrađanina Srđana Mandića (25), uhapšen je u ponedeljak, piše beogradski “Blic”.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.