Udes kod Gornjeg Milanovca, povređen vozač automobila

Izvor: Studio B, 09.Mar.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Gornjeg Milanovca, povređen vozač automobila

Na putu Gornji Milanovac - Čačak, večeras oko 18.30 sati došlo je do sudara autobusa čačanskog "Autoprevoza" i jednog putničkog vozila, a po prvim informacijama sa lica mesta, lakše je povređen vozač automobila.

Portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić izjavila je Tanjugu da je za sada utvrđeno da je povređen vozac putničkog vozila, koje se kretalo iz pravca Beograda prema Čačku.

Prema rečima direktora čačanskog "Autoprevoza" Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Petronijevića, autobus se kretao iz pravca Čačka prema Beogradu i niko od putnika u autobusu nije povređen.

"Prema mojoj informacijama, niko od putnika u autobusu nije povređen, a do nezgode je došlo kada je vozač putničkog automobila preticao drugo vozilo", rekao je Petronijević Tanjugu. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.