Ubila bivšeg i pastorku, pa skočila sa mosta (video)

Izvor: S media, 13.Nov.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila bivšeg i pastorku, pa skočila sa mosta (video)

Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu ćerku Milicu (21) sinoć u 17.17 sati ispred restorana „Madera“ u Beogradu ubila je njegova bivša supruga Ljiljana Mitić, koja je potom skočila sa Brankovog mosta. Ribar Ivan Andrejević izvukao je iz reke kod splava "Konoba". Ljiljana se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra i nije bila u stanju da razgovara sa policijom, saznaje S media portal.

Posle žučne svađe u beogradskom restoranu „Madera“, sa dva hica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u glavu ubijena je Milica Dapčević (21). Nju i njenog oca Ljubomira Dapčevića (58) ubila je Ljubomirova bivša supruga Ljiljana Mitić, koja se potom udaljila sa mesta zločina i pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa Brankovog mosta.

Ribar Ivan Andrejević je uz pomoć prijatelja Renata Grbića izvukao iz reke kod splava "Konoba". Ljiljanu su lekari Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar.

Dr Nada Macura iz Hitne pomoći potvrdila je za S media portal da je muškarac, star oko 50 godina, sa povredama glave prebačen na Odeljenje reanimacije i da se lekari bore za njegov život. Ljubomir Dapčević je podlegao povredama.

Kako saznaje S media portal, Ljubomir Dapčević stigao je sa ćerkom Milicom u restoran „Madera“ nešto posle 16 sati. Završavali su ručak u trenutku kada je njegova bivša supruga, vidno uzbuđena, uletela u restoran i započela svađu. Da bi poštedeo ostale goste u restoranu mučnih scena, Ljubomir je zamolio bivšu suprugu da izađu iz „Madere“ i u Tašmajdanskom parku nastave raspravu. Međutim, čim su izašli iz restorana, Ljiljana Mitić izvadila je pištolj i sa dva metka u glavu ubila Ljubomirovu ćerku Milicu. Potom je pucala na Ljubomira.

Videvši da je ranjeni čovek pao, Ljiljana Mitić pobegla je sa mesta dvostrukog zločina. Nešto kasnije, skočila je sa Brankovog mosta. Pripadnici Rečne policije tragali su za njenim telom, ali ju je živu izvukao iz vode ribar Ivan Andrejević. Čuvši zapomaganje žene koja je plutala na sred reke, Andrejević je pozvao svog prijatelja Renata Grbića, koji mu je pomogao da izvuku Ljiljanu iz vode. Potom su pozvali Hitnu pomoć, koja je Mitićevu odvezla u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, do svađe i pucnjave došlo je zbog neraščišćenih porodično-imovinskih odnosa.

Ime Ljubomira Dapčevića nije nepoznato u prestoničkim krugovima. Početkom devedesetih godina važio je za jednog od „opasnih“ momaka sa beogradskog asfalta. Bio je blizak sa Radoslavom Stanišićem zvanim Rako Dilinger i Đorđijem Minjom Bećirom, koji su pre deceniju i po ubijeni na crnogorskom primorju. Ljubomir Dapčević je, takođe, važio za bliskog prijatelja Željka Ražnatovića-Arkana. Njegovo ime dovodi se u vezu sa oslobađanjem Arkana iz zatvora u Švedskoj.



S. Moldovan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijene dve osobe kod Tašmajdana

Izvor: B92, 13.Nov.2010

Beograd -- Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu ćerku Milicu (21) oko 17.30 ubila je Ljiljana M, bivša supruga, ispred restorana "Madera" u beogradskom parku Tašmajdan...Pucnjavi je prethodila svađa, posle čega je Ljiljana M. prvo sa dva hica u glavu usmrtila Milicu, a zatim je pucala i ubila Ljubomira...Zatim...

Nastavak na B92...

Dvostruko ubistvo kod "Madere"

Izvor: RTS, 13.Nov.2010

Ljiljana Mitić ubila svog bivšeg supruga i njegovu kćerku iz prvog braka, kod beogradskog restorana "Madera". Počiniteljka potom skočila sa Brankovog mosta. Mitićevu pronašli ribari u blizini Pančevačkog mosta, posle čega je prevezena u Urgentni centar...Kako saznaje RTS, Ljiljana Mitić je...

Nastavak na RTS...

Policijski nadzor osumnjičene za dvostruko ubistvo

Izvor: Radio 021, 13.Nov.2010

Ljiljana Mitić, koja je sinoć u Beogradu naočigled velikog broja ljudi ubila bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu ćerku iz drugog braka Milicu Dapčević (22), u bolnici je pod policijskim nadzorom pošto su je ribari izvukli iz Dunava kada je pokušala samoubistvo skočivši sa Brankovog...

Nastavak na Radio 021...

(Video) Ubila muža i njegovu ćerku pa skočila s mosta!

Izvor: Press, 14.Nov.2010, 00:56

Ljiljana Mitić ubila bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu ćerku iz drugog braka Milicu Dapčević (22). Posle masakra pokušala da se ubije skokom sa Brankovog mosta, ali je izvučena živa iz vode kod Pančevačkog mosta. Sumnja se da je razlog ubistva tragična smrt Andrije, njihovog...

Nastavak na Press...

Ubijene dve osobe kod Tašmajdana

Izvor: Šumadija Press, 14.Nov.2010

Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu ćerku Milicu (21) oko 17.30 ubila je Ljiljana M, bivša supruga, ispred restorana “Madera” u beogradskom parku Tašmajdan.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.