Ubijen novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža

U Sremskoj Kamenici je oko 20 časova i 45 minuta došlo do pucnjave, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o novosadskom biznismenu Draganu Amidžiću Amidži (55). 

Kako saznaje Radio-televizije Vojvodine, ubistvo se dogodilo ispred restorana Kampus, u blizini fakulteta Edukons u Sremskoj Kamenici.

Kako naša reporterka mogla da čuje od svedoka, čula se rafalna paljba.

Amidžić je novosadskoj javnosti najpoznatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po tome što je godinama vozio avion "galeb", kojim je građanima preletao iznad glave, a akrobacije je izvodio i iznad novosadske plaže Štrand.

Bio je i ljubitelj brzih automobila, pa je tako, prema pisanju medija, velikom brzinom gradskim ulicama vozio skupocene automobile "bentli" i "porše".

Navodi se da je vlasnik više benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila itd.

Mediji su o njemu poslednji put pisali 2014. godine, kada je vozio tegljač guseničar po Mišeluku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.