Ubici iz Bele Crkve potvrđeno 20 godina zatvora

Izvor: RTS, 12.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubici iz Bele Crkve potvrđeno 20 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora Ivana Novakova iz Banatskog Brestovca zbog ubistva Jona Mezimkua Muje u Beloj Crkvi prošle godine, ali i pokušaja silovanja i teške krađe.
Odlukom je odbijena je žalba odbrane i potvrđena je presuda Višeg suda u Pančevu, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.
Novakov (39) je osuđen jer je 5. oktobra 2017. godine u Beloj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crkvi, u pijanom stanju sa 4,5 promila alkohola u organizmu, ubio Jona Mezimkua Muju  (54) u njegovoj kući sa više uboda nožem.
Osuđeni je, kako se navodi u presudi, pokušao da "prinudi drugo lice na obljubu i sa njom izjednačen čin upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na život i telo tog lica".
"Na naročito drzak način oduzeo je tuđu pokretnu stvar i drugog lako telesno povredio sredstvom podobnim da telo teško povredi, odnosno zdravlje teško naruši", kaže se u presudi.
Mediji su ranije preneli da je Novakov i ranije osuđivan, kao i da je "pola svog života proveo po zatvorima".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MONSTRUMU IZ BELE CRKVE POTVRĐENO 20 GODINA Krvnički izbo čoveka koji ga je primio u kuću, pa pored njegovog tela pokušao da siluje komšinicu

Izvor: Blic, 12.Okt.2018

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora Ivana Novakova (39) iz Banatskog Brestovca zbog ubistva Jona Mezimkua Muju (54) u Beloj Crkvi prošle godine, ali i pokušaja silovanja i teške krađe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.