UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Napadač pokušao da ubije čoveka u Novom Pazaru, život mu spasila jedna stvar! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Mar.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Napadač pokušao da ubije čoveka u Novom Pazaru, život mu spasila jedna stvar! (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi pokušaj ubistva u Novom Pazaru Društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi pokušaj ubistva u Novom Pazaru.Nepoznati napadač prišao je muškarcu na ulici i uperio "škorpion" u njega, ali se oružje zakočilo.Pročitajte još - PUCNjAVA U NOVOM PAZARU: Ranjen mladić, napadač uhapšen Muškarac je iskoristio trenutak i počeo da beži, a napadač se ubrzo, pošto nije uspeo da osposobi oružje, dao u bekstvo.Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SRBIJA ŠOKIRANA SNIMKOM iz Novog Pazara! Prišao mu sa leđa, izvadio ŠKORPION, a onda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019

Društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi pokušaj ubistva u Novom Pazaru...Nepoznati napadač prišao je muškarcu na ulici i uperio "škorpion" u njega, ali se oružje zakočilo...Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.