UŽAS U PRIJEPOLjU: Uhapšen zbog sumnje da je muškarcu odsekao uvo u diskoteci

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U PRIJEPOLjU: Uhapšen zbog sumnje da je muškarcu odsekao uvo u diskoteci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S. K. (37) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S. K. (37) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Pročitajte još - Vehabija prodavcu odsekao uvo Sumnja se da je on 7. jula ove godine ispred diskoteke “Coton club“ u Prijepolju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, naneo povrede u predelu uha dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Prijepolja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz, krivičnu prijavu, biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pribojac odsjekao uho mladiću iz Prijepolja

Izvor: SandzakPress.net, 08.Jul.2019

Prijepolje – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S.К. (1982) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda. Sumnja se da je on 7. jula ove godine ispred diskoteke “Coton club“ u Prijepolju, nakon tuče u kojoj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.