Izvor: Blic, 15.Dec.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD POŽAREVCA Ubio ženu nožem, bežao automobilom pa poginuo u sudaru sa kamionom

Muškarac V. G. (37) iz sela Lučica kod Požarevca nožem je večeras ubio suprugu J. G. (37), a nakon toga pri pokušaju bega automobilom sudario se sa kamionom i poginuo, saznaje "Blic".

Kako nezvanično saznajemo, stravičnom zločinu prethodila je svađa supružnika, kada je V. G. u jednom trenutku potegao nož i ubio nesrećnu ženu.

Nakon zločina, V. G. je seo u svoj automobil i pokušao da pobegne, ali je ubrzo naleteo na kamion i poginuo na licu mesta. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavlja uviđaj, a još se utvrđuju sve okolnosti ove porodične tragedije, kao i pitanje da li je muškarac za volanom slučajno naleteo na kamion pri begu ili se namerno zakucao u njega.

Nezvanično se može čuti da je V. G. inače po zanimanju medicinski tehničar, a da je iz iste kuće juče već prijavljeno nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požarevac: Ubio ženu, pa poginuo u udesu tokom bega

Izvor: B92, 15.Dec.2017

Požarevac -- Muškarac V. G. (37) iz sela Lučica kod Požarevca nožem je ubio suprugu J. G. (37), a nakon toga poginuo u udesu prilikom pokušaja bega, javlja “Blic”...Kako navode, on se prilikom pokušaja bega automobilom sudario sa kamionom i poginuo,...Osim toga, “Blic” ističe da je zločinu...

Nastavak na B92...

Ubio ženu, pa poginuo u udesu tokom bega

Izvor: Radio 021, 15.Dec.2017

Muškarac V. G. (37) iz sela Lučica kod Požarevca nožem je ubio suprugu J. G. (37), a nakon toga poginuo u udesu prilikom pokušaja bega...Kako navode, on se prilikom pokušaja bega, automobilom sudario sa kamionom i poginuo...Osim toga, Blic ističe da je zločinu prethodila svađa supružnika...Policija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.