UHAPŠENA DRŽAVLjANKA ITALIJE U NOVOM SADU: Obila stan i uzela 100.000 dinara

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENA DRŽAVLjANKA ITALIJE U NOVOM SADU: Obila stan i uzela 100.000 dinara

Italijanka se tereti za tešku krađu, i posle hapšenja je privedena javnom tužiocu, a sudija za prethodni postupak joj je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana DRŽAVLjANKU Italije, policija u Novom Sadu je uhapsila pod sumnjom da je pre nekoliko dana obila stan jedne Novosađanke i ukrala 100.000 dinara. Pročitajte još - Dve žene osumnjičene za krađe, policija traga za njima Italijanka se tereti za tešku krađu, i posle hapšenja je privedena javnom tužiocu, a sudija za prethodni postupak joj je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Italijanska državljanka (16) obila stan Novosađanke

Izvor: NoviSad.com, 26.Avg.2019

Novosadska policija uhapsila je šesnaestogodišnju državljanku Italije zbog teške krađe. Ona se tereti da je, pre nekoliko dana, obila stan jedne Novosađanke i..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.