UHAPŠEN BEOGRAĐANIN: Zaplenjeno skoro 100 kilograma droge na graničnom prelazu Vraćenovići (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Mar.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN BEOGRAĐANIN: Zaplenjeno skoro 100 kilograma droge na graničnom prelazu Vraćenovići (FOTO)

Policajci i carinici su uz pomoć specijalisticke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma", navode u Upravi policije PODGORICA - Policajci i carinici su u četvrtak veče na Graničnom prelazu Vraćenovići pronašli i zaplenili 93 kilograma marihuane i uhapsili J.B. (33) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.Kako se navodi u ajedničkom saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << marihuana je bila sakrivena u pregradama patosa priključnog vozila. Ističu da je ovo najveća zaplena narkotika na Graničnom prelazu Vraćenovići u proteklom periodu."Policijski službenici Odjeljenja granične bezbednosti Nikšić i carinski službenici Carinske ispostave Vraćenovići su naime14.03.2019. godine oko 19,00 časova, na GP Vraćenovići, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali vozilo - džip „Mercedes" ML270, registarskih oznaka iz Republike Srbije, sa priključnim vozilom „Tema Kar", kojim je upravljao J.B. Prilikom detaljne granične kontrole su u priključnom vozilu (niskonoseća prikolica), uz pomoć specijalističke opreme – videoskopa, otkrili 91 PVC pakovanje sa sadržajem suve biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne bruto mase oko 93 kg. Marihuana je bila sakrivena u pregradama patosa priključnog vozila, piše u saopštenju.PROČITAJTE JOŠ: Zaplenjeno 10 kg marihuane i veća količina oružja O svemu navedenom su obavešteni policijski službenici CB Nikšić i Odseka za borbu protiv droge, koji su obavili uviđaj."Nakon izvršenog uviđaja, droga, vozilo i priključno vozilo, kao i novac u iznosu od 1.500 eura za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog dela, su oduzeti od J.B. Policijski službenici su lišili slobode J.B. i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, piše u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

REKORDNA ZAPLENA! SRPSKI CARINICI OTKRILI 1,1 TONA DROGE! U crnim torbama bila sakrivena marihuana, a ovo je bila taktika krijumčara! (FOTO)

Izvor: Kurir, 16.Mar.2019, 01:20

U toku je kontrola još jednog kamiona novosadskih registarskih oznaka u kome se takođe nalazi tovar marihuane i sumnja se da je reč o oko 294 kilograma te droge

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.