UDES U BAJINOJ BAŠTI Automobil pokosio doktoru, odbacio je u visinu do strujnih žica!

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES U BAJINOJ BAŠTI Automobil pokosio doktoru, odbacio je u visinu do strujnih žica!

Doktorka S.A. iz Bajine Bašte, lekarka opšte medicine, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kada ju je, dok je šetala sa suprugom, pokosio „sitroen“ koji je sa puta izleteo na trotoar.

Umalo kobni udes dogobio se u bajinobaštanskom predrgrađu Obajgora, kada je D.V. (20), koji je upravljao „sitroenom“, izgubio kontrolu nad vozilom koje je proklizalo sa puta i zadnjim delom udarilo supružnike.

Prema izjavama očevidaca, S.A. je od siline udara poletela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekoliko metara uvis, a zatim pala.

Jedan od Bajinobaštana koji se zatekao na licu mesta ispričao je policiji da je automobil odbacio S.A. maltene do žica niskonaponske mreže.

Usled više zadobijenih preloma prevezena je u Beograd, a njen suprug prošao je sa lakšim povredama.

D.V. koji je izazvao udes ispričao je policiji da „sitroen“ pozajmio od druga na jednu probnu vožnju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

B. Bašta: Automobil pokosio doktorku, odbacio je u visinu

Izvor: B92, 23.Okt.2017

Bajina Bašta -- Doktorka S.A. iz Bajine Bašte teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kada ju je, dok je šetala sa suprugom, pokosio "sitroen" koji je izleteo na trotoar...Kako piše "Blic" udes se dogobio u bajinobaštanskom predrgrađu Obajgora, kada je D.V. (20), koji je upravljao "sitroenom",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.