U sudaru autobusa i kola šestoro povredjenih

Izvor: S media, 02.Sep.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru autobusa i kola šestoro povredjenih

U dve odvojene saobraćajne nesreće u kojima su učestvovala vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća povredjeno šest putnika i jedno dete iz putničkog automobila. U ostalim nesrećama u gradu povredjeno još šest osoba.

Kako je rečeno u tom preduzeću, prva nesreća se dogodila na Savskom trgu kada je autobus na liniji 511 naglo zakočio pošto mu je putnički automobil preprečio put.

Tom prilikom povredjena su tri putnika koja su sa lakšim povredama prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Urgentni centar, a kako je kazala portparolka Hitne pomoći Nada Macura reč je o povredama glave i ruku.

Druga nesreća se dogodila na Trgu Branka Radičevića u Zemunu kada je autobus koji saobraća na liniji 45 udario automobil i tada su povredjena tri putnika iz autobusa i dete iz automobila, rečeno je u GSP-u.

Prema rečima Macure, putnici iz autobusa su sa lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar, a dete je smešteno u klinici u Tiršovoj.

Macura je navela da se, pored te dve nesreće, tokom dana u Beogradu dogodilo još nekoliko saobraćajnih nesreća u kojima je povredjeno pet osoba i jedno dete, kao i da je na uglu Ustaničke i Ljermontove ulice oboren pešak.

Ona je kazala da su ekipe Hitne pomoći tokom dana dobile više od 100 poziva i da je reč uglavnom o srčanim bolesnicima.

Macura je kazala da je u ulici Desanke Maksimović, u blizini pozorišta Dadov, 16-godišnji mladić povredjen pošto je ciglom pogodjen u glavu, ali nije mogla da preciriza da li se radi o tuči.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.