Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prebijanju dece u Nišu učestvovalo 10 maloletnika!

Niška policija je identifikovala je 10 maloletnika koji su 18. aprila napali i pretukli maloletne V.N. (15), N.J. (15) i njihovu drugaricu J.S. (15) na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića I Šumadijske, saznaje “Blic”.

Prema saznanjima našeg lista četvoro mlaoletnika je uzrasta od 12 do 14 godina a šestoro ima od 15 do 17 godina. Nezvačično se saznaje i da je izveštaj dostavljen Višem javnom tužilaštvu u Nišu na dalje postupanje I odluku da li ima osnova da se podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predlog za izricanje sankcija protiv nekog od maloletnika.

Kako je “Blic” pisao V.N. (15), N.J. (15) i J.S. (15) napdnuti se na Veliki petak, 14.aprila oko 22 časa. Nasilnici su ih tukli pesnica,a, motkama I metalnim šipkama. Dečaku V.N. je ušivana glava u KC Niš zbog povrede nanete šipkom, dok je J.S. tri dana ležala na Dečjoj klinici, zbog udarca u abdomen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.