U dvorištu kuće u Šapcu pronađeno obezglavljeno telo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dvorištu kuće u Šapcu pronađeno obezglavljeno telo

U dvorištu porodične kuće u naselju Čabić u Šapcu danas je pronađeno obezglavljeno telo 57-ogodišnjeg muškarca D.P., prenose mediji.

Kako pišu "Večernje novosti", muškarca su najverovatnije rastrgli njegovi psi, rase staford, koji su bili, kako navode, zapostavljeni i gladni, jer je gazda bio teško bolestan.

Postoje indicije da su glavu od tela odvojili psi, navodi se u medijima, kao i to da istražitelji nisu sigurni ni u to da li su ga psi usmrtili ili je smrt bila zadesna, pa su životinje kasnije načele telo ili su pokušale da mu nekako pomognu.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obezglavljeno telo muškarca pronađeno u Šapcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2019

U dvorištu porodične kuće u šabačkom naselju Čavić, pronađeno je telo muškarca bez glave...Kako nezvanično saznaje RTS, radi se o D. P. starom 57 godina...Na licu mesta je Viši javni tužilac. Pojedini mediji su objavili da postoje indicije da su glavu od tela odvojili psi. Uzrok smrti biće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.