U Ostružnici zaplenjeno osam kilograma narkotika

Izvor: RTS, 02.Sep.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ostružnici zaplenjeno osam kilograma narkotika

Pripadnici MUP-a u Beogradu zaplenili su više od osam kilograma narkotika i uhapsili osumnjičenog S. D.
Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog u Ostružnici, pronašla osam paketa sa oko osam kilograma marihuane, 11 paketa sa oko 300 grama opojne droge amfetaminskog tipa, tri kese sa oko 1.400 tableta MDMA, elektronsku vagicu, pištolj i 47 komada municije, saopštio je MUP.
S. D. je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje oružja i eksplozivnih materija.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Otkrivena labaratorija marihuane: Beograđanin se spremao da proda više od 21 KILOGRAM DROGE

Izvor: Blic, 03.Sep.2017, 10:53

Efikasnim radom na suzbijanju krijumčarenja narkotika, pripadnici beogradske policije zaplenili su više od 21 kilograma marihuane, otkrili laboratoriju za veštačko uzgajanje te droge i uhapsili jednu osobu...Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.