U Beogradu upucan Mane Marčeta; Čačija: Oporavlja se

Izvor: B92, 23.Feb.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu upucan Mane Marčeta; Čačija: Oporavlja se

Muškarac koji je u petak uveče upucan u Beogradu je Mane Marčeta, bivši bokser i trener bokserske reprezentacije Srbije.

Specijalizovani portal "U klinču" je objavio da je Marčeta operisan i da se oporavlja u Kliničkom centru Srbije.

Podsetimo, on je u beogradskom naselju Voždovac upucan sa dva metka u leđa.

“Mane je, po nekim informacijama otpuzao do trotoara ispred svoje zgrade, gde ga je našla Hitna, a po nekim čak došao i do stana u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << živi sa suprugom i troje dece. Po nezvaničnim informacijama, prvi metak nije napravio nikakvu štetu, ali je drugi mogao da ga košta života. Oštetio je bubreg i jetru i završio u grudnom košu. Mane će život morati da nastavi bez jednog bubrega, ali je najvažnije da je dobro i da se oporavlja na intenzivnoj nezi”, naveo je urednik portala Željko Čačija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.