Tvrdio da je u kutiji viski, carinici pronašli kamagru

Izvor: RTS, 04.Dec.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdio da je u kutiji viski, carinici pronašli kamagru

Carinici su na Horgošu zaplenili 50 kutija sa ukupno 350 kesica kamagre. Putnik u automobilu u kom je pronađena kamagra uvijena u ukrasni papir tvrdio je da je to viski.
Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu, na izlazu iz zemlje, stigao autobus švajcarskih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Golubac–Bazel.

Na pitanje da li imaju nešto za carinjenje, vozači i putnici su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekli da nemaju ništa sem ličnog prtljaga.
Tokom detaljnog pregleda autobusa, u prikolici za prevoz prtljaga pronađen je pravougaoni paket uvijen u ukrasnu foliju, za koji se kao vlasnik javio 31-godišnji putnik iz Grocke, tvrdeći da je reč o viskiju koji nosi na poklon.
Carinik je ipak želeo da vidi sadržinu "poklona", zahtevajući da ga putnik otvori.
Sve dok to nije i učinio, putnik je insistirao na tome da je u kutiji viski i da nema smisla kvariti upakovani poklon, cepajući ukrasni papir.
Ispostavilo se da je sumnja carinika bila opravdana, jer kada je "poklon" konačno raspakovan, ispostavilo se da su u njemu umesto flaše viskija kutije kamagre.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U bunkeru kamiona krijumčario cigarete vredne više od šest miliona dinara

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 12:17

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Đerdap sprečili pokušaj krijumčarenja 4.250 boksova cigareta bez akciznih markica čija je vrednost procenjena na 6,3 miliona dinara. . Tovar krijumčarenih cigareta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.