Izvor: RTS, 26.Jun.2022, 12:48

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene pripadnike Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudiji za prethodni postupak Specijalnog suda da odredi pritvor devetorici osumnjičenih za zloupotrebe, od kojih su neki visokorangirani pripadnici Vojske Srbije, odnosno Ministarstva odbrane.
Posle saslušanja, tužilac je doneo naredbu o sprovođenju istrage u odnosu na deset osumnjičenih. 
Naredba se odnosi na A. N., >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << S. S., A. T., J. S. i Z. K., koji su zaposleni u Ministarstvu odbrane, kao i na Z. R., S. R., N. B. i M. K., dok se za D. D. traga. 
Osumnjičeni su uhapšeni po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka.
Terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo predložilo pritvor osumnjičenima među kojima su visokorangirani pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Izvor: Danas, 26.Jun.2022

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudiji za prethodni postupak Specijalnog suda da odredi pritvor devetorici osumnjičenih za zloupotrebe, od kojih su neki visokorangirani pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, objavila je danas Radio-televizija Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.