Tužilaštvo traži pritvor za 11 osumnjičenih za krađu 33 vozila

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo traži pritvor za 11 osumnjičenih za krađu 33 vozila

Tužilaštvo za organizovani donelo je večeras naredbu o sprovođenju istrage protiv 12 osumnjičenih za krađe automobila u Beogradu i Nišu, njihovo rasturanje u delove i dalju prodaju krajnjim kupcima Tužilaštvo za organizovani donelo je večeras naredbu o sprovođenju istrage protiv 12 osumnjičenih za krađe automobila u Beogradu i Nišu, njihovo rasturanje u delove i dalju prodaju krajnjim kupcima. Nakon saslušanja, tužilaštvo je preložilo da se osumnjičenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji su juče uhapšeni, njih 11, odredi pritvor, dok se jedan osumnjičeni već nalazi u pritvoru zbog drugog krivičnog postupka, saopšteno je iz tužilastva. Pritvor je predložen za Miroslava Jevtovića, Gorana Jevtovića, Ivana Vranića, Ivana Grbića, Nenada Jevtovića, Marka Jevtovića, Radovana Sretenovića, Gorana Paunovića, Bobana Paunovića, Blagomira Jevtovića i Gorana Ćurčića.PROČITAJTE JOŠ: Uhapšeni pripadnici automafije, vozila prebacivali u Srbiju O predlogu za pritvor odlučivaće sudija za prethodni postupak Specijalnog suda. Pomenuti i još jedan osumnjičeni terete se za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teška krađa.PROČITAJTE JOŠ: Pala međunarodna automobilska mafija Naime, sumnja se da su kao organizovana kriminalna grupa od 30. aprila do 24. decembra bavili krađom automobila u Beogradu i Nišu i potom ih rasturali u delove radi dalje prodaje. Za sada se sumnja da su tako ukrali 33 automobila srednje i visoke klase (škode, volksvagen i fiat), koje su u neoliko garaža na području sela Mojsinje u okolini Čačka, rasturali u delove i prodavali na svojim auto otpadima, prodavnicama auto delova i auto servisima, navelo je tužilaštvo. Akcija hapšenja osumnjičenih sprovedena je u saradnji tužilaštva za organizovani kriminal, BIA i SBPOK.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Predložen pritvor za osumnjičene za krađe automobila

Izvor: RTS, 25.Dec.2018

Tužilaštvo za organizovani kriminal naredilo je da se sprovede istraga protiv 12 osumnjičenih za krađe automobila u Beogradu i Nišu, njihovo rasturanje u delove i dalju prodaju krajnjim kupcima, potvrđeno je RTS-u. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.