Izvor: RTS, 09.Okt.2022, 10:58

Tuča u Nišu - napadnut policijski inspektor, polomljena mu jagodična kost

Inspektor Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu, nezvanično saznaje RTS.
On je, kako nam je potvrđeno iz Klinike za maksilofacijalnu hirirgiju dobio prelom luka jagodične kosti, pregledan je tokom noći ali nije hospitalizovan, u toku dana bi trebalo da se javi na kliniku, rečeno je RTS-u.

Kako nezvanično saznajemo službenik Ministratsva unutrašnjih poslova je intersvenisao zbog tuče na centralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradskom trgu, a prema takođe nepotvrđenim informacijama u tuči je učestvovao i radnik Komunalne milicije, koji nije bio na dužnosti.
Policija se još uvek nije potvdila ovaj incident, a u Komunalnoj miliciji grada Niša nam je rečeno da će se oglasiti po dobijanju svih detalja ovog događaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u Nišu: Napadnut policijski inspektor

Izvor: B92, 09.Okt.2022

Inspektor Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu, prenose mediji...On je, kako je potvrđeno iz Klinike za maksilofacijalnu hirirgiju dobio prelom luka jagodične kosti, pregledan je tokom noći, ali nije hospitalizovan, u toku dana bi trebalo da se javi na...

Nastavak na B92...

U tuči teško povređen policijski inspektor u Nišu, među uhapšenim komunalni milicajac

Izvor: Luftika.rs, 09.Okt.2022

Još jedna ulična tuča u kojoj su akteri pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.. Inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu.. Do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.