Tri saobraćajne nesreće u Beogradu, četiri osobe povređene

Izvor: RTS, 19.Jun.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri saobraćajne nesreće u Beogradu, četiri osobe povređene

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu.
U udesu koji se dogodio sinoć oko 22 časa na uglu Vojislava Ilića i Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak koja je prevezena u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Dve osobe povređene su sinoć oko dvadeset časova u udesu na uglu Cara Dušana i Ruske, ali su odbile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prevoz u zdravstvenu ustanovu.
U saobraćajnoj nesreći do koje je došlo oko dvadeset časova u Ugrinovačkoj ulici, povređen je muškarac (50), koji je prevezen u KBC Zemun.
U Beogradu je tokom noći prijavljena još jedna saobraćajna nesreća, oko 23 časa na uglu Borske i Čelebićke ulice, ali Hitna pomoć nikog nije zatekla na licu mesta.
Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 108 puta, od kojih 25 na javnom mestu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.