Tragedija u studentskom domu: Potegao pištolj na bivšu devojku pa skočio sa 13.sprata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u studentskom domu: Potegao pištolj na bivšu devojku pa skočio sa 13.sprata

Mladić je izvršio samoubistvo skokom sa 13. sprata ženskog bloka studentskog doma u ulici Mije Kovačević na Karaburmi, prenose Večernje novosti. 

Prema prvim informacijama, navodno, mladić je upao u sobu kod bivše devojke i uperio pištolj u nju. Devojka je bila prisebna i otela mu oružje iz ruke, koje je na svu sreću, opalilo u pod.

Kako javlja reporter "Novosti" policija je izašla na teren.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u studentskom domu na Karaburmi: Mladić pucao u devojku, pa se ubio skokom s 13. sprata

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2018

M.N. (33) ubio se večeras skokom s 13. sprata studentkom doma na Karaburmi, nakon što je pucao u svoju devojku D. M. (24)...Prethodno, on je iz pištolja ispalio više metaka u devojku sa kojom je, navodno, raskinuo pre mesec dana. Devojka je srećom nepovređena...Kako su preneli mediji, mladić i...

Nastavak na BKTV News...

PROKLETSTVO STUDENTSKOG DOMA NA KARABURMI Dva momka skočila u smrt, mladića koji je ZADAVIO DEVOJKU specijalci skinuli sa krova

Izvor: Blic, 21.Sep.2018, 21:14

Drama u Studentskom domu Karaburma koja se juče završila smrću 33-godišnjeg Miodraga N. nije jedina tragedija koja se odigrala u ovoj ustanovi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.