Tragedija u Novom Sadu: Dvoje nastradalih u požaru u fabrici Koteks Viscofan

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020, 12:13

Tragedija u Novom Sadu: Dvoje nastradalih u požaru u fabrici "Koteks Viscofan"

Poginuli muškarci omaju 62 i 48 godina, dok je četrdesetogodišnjak na Plućnom odelenju DVA muškarca od kojih je jedan star 62, a drugi 48 godina izgubili su život u požaru koji je jutros oko devet sati izbio u Fabrici "Koteks Viscofan" u Primorskoj ulici u Novom Sadu. Treći muškarac ,četrdesetogodišnjak,koji se nagutao dima I leči se na Plućnom odeljenju u Sremskoj Kamenici – potvrdio je „Novostima“ dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći.Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saopštio MUP, požar je izbio u pogonu za proizvodnju. U gašenju je učestvovalo 20 vatrogasaca sa osam vozila,a Hitna pomoć dežurala je sa dva vozila.Većina radnika uspela je na vreme da izađe iz iz pogona.Više o požaru čitajte klikom OVDE!

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U NOVOM SADU U požaru koji je jutros izbio u fabričkom krugu POGINULE DVE OSOBE, jedna teško povređena

Izvor: Blic, 07.Jul.2020

U velikom požaru koji je izbio danas oko devet časova u fabrici ’’Koteks viskofan’’ u Novom Sadu dve osobe su poginule, a jedna je povređena, potvrđeno je za ’’Blic’’ u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Nastavak na Blic...

Dvoje nastradalih u požaru u fabrici "Koteks Viscofan" na Klisi

Izvor: NoviSad.com, 07.Jul.2020

Dve osobe stradale su u požaru koji je izbio oko devet časova u pogonu fabrike "Koteks Viscofan" u industrijskoj zoni Sever. Dva muškarca su preminula na..

Nastavak na NoviSad.com...

Ima poginulih u požaru u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

NOVI SAD - U požaru, koji je izbio jutros u fabrici "Koteks viscofan" u Novom Sadu, život su izgubile dvije osobe, rečeno je u novosadskoj hitnoj pomoći.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.