Tragedija kod Dobanovačke petlje: U saobraćajnoj nesreći nastradao muškarac

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2018, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Dobanovačke petlje: U saobraćajnoj nesreći nastradao muškarac

Muškarac star 30 godina nastradao je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na auto-putu za Zagreb kod Dobanovačke petlje kod Beograda.

"Nesreća se dogodila u 03.28 časova na autoputu u smeru ka Zagrebu, a lekarske ekipe su po dolasku mogle samo da konstatuju smrt", potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pretpostavlja se da je nastradali pri velikoj brzini udario u kamiončić, u kojem se nalazio još jedan muškarac (30), koji je prebačen na VMA.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Pored ekipe Hitne pomoći, na teren su izašli policija i vatrogasci.

Haos u Novom Pazaru! Izvršen krvavi napad prvo na saobraćajnu, potom i na interventnu policiju

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 91 put, od čega 13 puta na javnom mestu. Pomoć lekara su najčešće tražile osobe sa bolom u grudima i astmatičari.

Teška saobraćajka na novosadskom auto-putu! Kamion prešao u suprotnu traku i smrskao vozila, devojka poginula! (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.