Tinejdžera u Subotici prebili vršnjaci dok je čekao autobus

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžera u Subotici prebili vršnjaci dok je čekao autobus

Sedamnaestogodišnji A. S. prebijen je juče posle podne nedaleko od centra Subotice dok je čekao autobus, potvrdila je njegova majka za RTS. Policija je uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka, dok će protiv pet maloletnika biti podnete krivične prijave.
Prema prvim informacijama, grupa od šest-sedam mladića napala je vršnjaka u parku ispred Katedrale i pretukla ga drvenim palicama.

Sedamnaestogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima slomljenu ključnu kost i povrede glave koje su sanirane u subotičkoj bolnici.
Majka napadnutog tinejdžera M. S. navodi da njen sin ne poznaje napadače, niti su ranije imali sukobe, i da joj nije jasno zbog čega su ga napali.
Policija je saopštila da je uhapsila A. K. (2001), dok će po nalogu nadležnog tužilaštva biti podnete krivične prijave protiv pet maloletnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
Osumnjičenom A. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tinejdžera u Subotici štapovima pretukla i teško povredila sedmorica mladića, jedan napadač uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019

Sedamnaestogodišnji A.S. prebijen je juče posle podne, nedaleko od centra Subotice, dok je čekao autobus, potvrdila je njegova majka za RTS...Prema prvim informacijama, grupa od šest-sedam momaka napala je vršnjaka u parku ispred Katedrale i pretukla ga drvenim palicama...Sedamnaestogodišnjak ima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.