TUGA U NIŠU: Posle majke preminula i beba kojoj su se nakon teškog udesa lekari borili za život

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U NIŠU: Posle majke preminula i beba kojoj su se nakon teškog udesa lekari borili za život

Beba koja je povređena u saobraćajnoj nesreći kod Prokuplja preminula je na Dečjoj internoj klinici u Nišu NIŠ - Beba koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi kod Prokuplja, a koja je na svet došla 10 dana pre termina, kada je njena majka Suzana Bogdanović (34) nakon nesreće hitno porođena carskim rezom, preminula je u četvrtak oko osam sati, uprkos naporima lekara. Dan ranije život je izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Suzana.„Beba je bila u jako lošem stanju, lekari su se borili za njen život. Od ponoći do trenutka kada je preminula lekari Intenzivne nege Dečje interne klinike su je reanimirali, ali je nažalost podlegla povredama“, rekli su u Kliničkom centru u Nišu.PROČITAJTE JOŠ - Nesreća kod Prokuplja: Majka preminula, beba još kritično Nesreća se dogodila u sredu oko podneva u prokupačkom selu Gornja Stražava nakon čega je Suzana najpre prebačena u prokupačku Opštu bolnicu “dr Aleksa Savić” gde je porođena carskim rezom. Zbog težine povreda, majka i beba prebačene su u nišku bolnicu, međutim ni nakon pola sata reanimacije i teške borbe lekara, Suzani i njenoj bebi nije bilo spasa.Inače, do udesa je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada je trudnica kojoj je ostalo još desetak dana do porođaja krenula sa suprugom do Prokuplja, ali su se sudarili sa automobilom inostranih tablica na nezgodnoj krivini u prokupačkom selu Gornja Stražava.Policija je obavila uviđaj lica mesta ali još nesaopštavaju uzroke nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preminula i beba rođena nakon udesa kod Prokuplja

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Beba koja je povređena u saobraćajnoj nesreći kod Prokuplja preminula je na Dečjoj internoj klinici u Nišu...Majka bebe priminula je juče zbog teških povreda u saobraćajnoj nesreći..."Pokušaji lekara da spasu novorođenče trajali su čitave noći. Na žalost, beba je preminula jutros u 8 sati",...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.