TUGA I BOL U KUPINOVU POSLE POGIBIJE MLADIĆA: Pre dve nedelje slavio je rođenje mlađeg sina, a danas ga više nema

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA I BOL U KUPINOVU POSLE POGIBIJE MLADIĆA: Pre dve nedelje slavio je rođenje mlađeg sina, a danas ga više nema

Meštani o Milanu Vukiću (25), koji je u subotu pregažen na biciklu, imaju samo reči hvale NI dva dana posle tragedije, kada je na biciklu u samom centru sela, na svega nekoliko metara od porodične kuće, nastradao Milan Vukić (25) iz Kupinova, meštani ovog sela od tuge i bola jedva mogu da izuste koju reč o mladiću. On je iza sebe ostavio sinčića od tri godine i mlađeg od dve nedelje. Pod kojim okolnostima se dogodio udes još niko sa sigurnošću ne zna, sem onog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << što se pojavilo u medijima - da je na Milana, vozilom "audi" naleteo Nemanja M. (18) iz Ašanje, dok se povodom ovog slučaja nije oglasila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici. Muk i očaj u Ulici Žike Maričića u Kupinovu, gde je dvadesetpetogodišnji mladić živeo sa suprugom, dvoje male dece i roditeljima. PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI UDESA KOD JAKOVA: Poginula žena, uhapšen sin koji je vozio pijan - Milanov otac Milisav i njegov rođeni brat Dule izbegli su iz Hrvatske devedesetih godina. U toj nevolji ljudi su se jedva ovde skućili, dobili decu. Milisav pored Milana ima još dva sina, dok njegov brat ima tri ćerke. Inače obe porodice su vredne, radne, poštene - priča jedan od komšija ove porodice, koji je jedva skupio snage da im izjavi saučešće. Kako pričaju meštani sela, za "Novosti", i Milan je bio zaposlen, ali sa sigurnošću ne mogu da kažu gde, dok za njegovu mlađu braću kažu da se još školuju. - Pre samo dve nedelje slavio je rođenje mlađeg sina, a danas ga više nema. Roditelji su mu zanemeli od bola, kako i ne bi, velika je tragedija izgubiti dete. Kako je i njegovoj ženi to samo ona zna u ovom trenutku - veli komšija nekoliko kuća od mesta nesreće. - On se vraćao na biciklu kući oko 23 sata, dok je taj osamnaestogodišnjak išao za Ašanju. Da li se on kretao brzo kolima, ili ga nije video, uglavnom - kod krivine ga je udario. To je udarac toliko bio jak, da mu je korpa sa bicikla prešla preko ograde od jedne kuće - priča naš sagovornik. Mladić će biti sahranjen danas u Kupinovu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PROBAO DA OBIĐE PEŠAKA, POKOSIO GA "AUDI" Mladi otac dva dečaka nastradao u jezivom udesu na nekoliko metara od svoje kuće

Izvor: Blic, 03.Sep.2019

NI dva dana posle tragedije, kada je na biciklu u samom centru sela, na svega nekoliko metara od porodične kuće, nastradao Milan Vukić (25) iz Kupinova, meštani ovog sela od tuge i bola jedva mogu da izuste koju reč o mladiću. On je iza sebe ostavio sinčića od tri godine i mlađeg od dve nedelje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.