Izvor: Blic, 01.Jan.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA NA PROSLAVI NOVE GODINE Na Ohridu ubijen Makedonac, privedena tri državljanina Srbije

U tuči u jednom kafiću na Ohridu rano jutros je ubijen 27-godišnji makedonski državljanin Dimitar Matiloski, nakon čega su uhapšena trojica državljana Srbije, uključujući muškarca iz Kraljeva koji je osumnjičen za to ubistvo.

Portparol policije u Ohridu Stefan Dimovski potvrdio je danas hapšenja i rekao je da je osumnjičeni srpski državljanin Matiloskog napao u blizini kafića "Tabana" i naneo mu fatalne povrede od kojih je preminuo u bolnici.

"Dimitra je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fizički napao jedan državljanin Srbije, koji mu je na pločniku pred ulazom u kafe bar naneo više udara rukama i nogama po glavi i telu", rekao je Dimovski.

Ubistvu je prethodila žestoka rasprava i guranje između dve grupe mladih ljudi u ohridskom kafiću u kojem su proslavljali Novu godinu, gde je sa jedne strane bio Dimitar i dva njegova prijatelja, a sa druge osumnjičeni Kraljevčan i dva njegova prijatelja.

Tuču u kafiću su sprečili zaposleni, a Dimitra je osumnjičeni srpski dražvljanin ponovo fizički napao kad je napuštao kafić.

Policija istragu vodi u saradnji sa Javnim tužilaštvom u Ohridu.

U Ohridu je Novu godinu na gradskom trgu i u kafićima, kao i prethodnih godina, dočekao veliki broj srpskih turista.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.