TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pecaroš u utorak pronašao telo žene, pretpostavlja se da je to nestala Branka Urošević

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pecaroš u utorak pronašao telo žene, pretpostavlja se da je to nestala Branka Urošević

Prema nezvaničnim informacijama telo nesrećne žene pronašao je pecaroš u koritu reke Save u ataru sela Drenovac Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, juče je pronađena mrtva. Prema nezvaničnim informacijama Televizije Šabac telo nesrećne žene pronašao je pecaroš u koritu reke Save u ataru sela Drenovac. Branka je biciklom otišla u prodavnicu, a sa sobom nije ponela telefon, lična dokumenta, niti novčanik. Na sebi je imala farmerke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i majcu. - Ona je kao i svakog dana došla kući s posla. Pošto je radila kao šnajderka, popodne je krenula da kupi konce za šivenje, jer je i kod kuće pomalo radila taj posao. To je bilo negde oko pet sati. Međutim, te večeri se nije vratila kuća - priča kćerka Tamara. Porodici je bilo sumnjivo kad se nije pojavila ni sledećeg jutra, a kad su shvatili da je nema ni na poslu, nestanak su prijavili policiji. - Kad sam shvatila da nije došla ni na posao, onda smo krenuli u potragu. Međutim, ne znamo gde bismo je tražili, jer se nije nikada događalo da ne dođe kući ili da se ne pojavi na poslu. Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vreme, ili da se nama ne javi - priča kćerka, vidno uznemirena. (TV Šabac)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZVRŠILA SAMOUBISTVO U SELU GDE JOJ JE ROĐENA MAJKA Branka otišla od kuće, pa prerezala sebi vrat na obali Save

Izvor: Blic, 14.Avg.2019

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, pronađena je mrtva na obali Save. Kako Blic nezvanično saznaje, telo nesrećne žene sa presečenim vratom pronašla su trojica momaka pored reke, kada su krenuli na pecanje. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je obdukcijom potvrđeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.