TRAGEDIJA KOD LUČANA: Obrušila se betonska ploča, jedan radnik poginuo, drugi teško povređen

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD LUČANA: Obrušila se betonska ploča, jedan radnik poginuo, drugi teško povređen

Blagoje M. (65) godina je poginuo, a Milisav R. (61) teško je povređen u nesreći na radu u selu Dljin, kod Lučana Blagoje M. (65) godina je poginuo, a Milisav R. (61) teško je povređen u nesreći na radu u selu Dljin, kod Lučana.Oni su bili angažovani za određene građevinske radove na objektu.Pročitajte još - TUŽNA SUDBINA RADNIKA NASTRADALOG NA GRADILIŠTU: Bio je heroj sa Košara, a sada ovde da pogine (VIDEO) U jednom trenutku iznenada se obrušila betonska ploča >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na dva čoveka. Oni su hitno transportovani u čačansku bolnicu, gde je Blagoje preminuo po prijemu.Milisav ima teške povrede opasne po život. Tokom istrage trebalo bi da budu utvđene sve okolnosti ovog slučaja.(Informer)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrt na gradilištu: Ko (ne)brine o građevincima? VIDEO

Izvor: B92, 13.Sep.2018

Šezdesetpetogodišnji Blagoje M. je poginuo, a Milisav R. teško je povređen na gradilištu u selu Dljin, kod Lučana...Na njih se iznenada se obrušila betonska ploča. Ovo je vest koja je prethodnih dvadesetak dana vrlo često bila na naslovnim stranama! Mi smo istraživali u kakvim uslovima građevinski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.