TERAO ŽENE DA SE SKINU KAKO BI IH PIPKAO: Javite policiji ako ste napadnute u Novom Beogradu!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERAO ŽENE DA SE SKINU KAKO BI IH PIPKAO: Javite policiji ako ste napadnute u Novom Beogradu!

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.N. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da je u periodu od jula do novembra ove godine, na Novom Beogradu izvršio više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP.

On se tereti da je u ovom periodu, na Novom Beogradu napadao mlađe žene tako što im je prilazio sa leđa i uz upotrebu fizičke snage ili pretnju da kod sebe ima nož, zahtevao da se skinu kako bi ih dodirivao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Policija poziva eventualne žrtve da, ukoliko su na sličan način bile napadnute na teritoriji Novog Beograda, to prijave Policijskoj upravi za grad Beograd na telefone 011/279-76-23 i 011/279-75-43.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.