Svedočila doktorka sa kojom je Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedočila doktorka sa kojom je Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke

Milana Š. iz Borče saslušana nakon naloga Višeg suda u Beogradu da se provere i poslednje sms poruke iz Jeleninog telefona, za koje je utvrđeno da ih je razmenila sa doktorkom svoje majke U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je u okviru dopune istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016, svedočila doktorka Milana Š. iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke pre nego što je ubijena.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Veštaci o ubistvu Jelene Marjanović: Na patici nepoznati DNKOna je saslušana nakon naloga Višeg suda u Beogradu da se provere i poslednje sms poruke iz Jeleninog telefona, za koje je utvrđeno da ih je razmenila sa doktorkom svoje majke, koja je u međuvremenu preminula.Po nalogu suda, treba da se sasluša još Jelenina i Zoranova zajednička ćerka, koja još nije ispitana.Mediji pišu da su Milena Š. i Jelena razmenile poruke preko telefona svega tri minuta pre nego što je pevačica ubijena na nasipu u delu Borče - Crvenka.Pročitajte još: TAJNA JELENINOG VEŠA: DNK trag pripada nepoznatom muškarcuProtiv Marjanovića je u toku dopuna istrage koju sprovodi tužilaštvo, pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.Više javno tužilaštvo tereti Marjanovića da je izvršio krivično delo teško ubistvo jer je na "svirep i podmukao način" lišio života svoju suprugu, i prilikom izvršenja pokazao "naročitu upornost i bezobzirnost".Za to krivično delo zakonom je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.Marjanović se od hapšenja u septembru prošle godine nalazi u pritvoru zbog uznemirenja javnosti.Sumnja se da je Jeleni zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višetruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal.Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine.Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom realiti programu i generalno je svojim istupima skretao pažnju "žute štampe"

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Potvđena optužnica za ubistvo radnice pumpe Kristine Kaplanović iz Nove Varoši

Izvor: SandzakPress.net, 17.Apr.2018, 11:17

Nova Varoš – Milošu Srebriću (36) potvrđena je danas u Višem sudu u Beogradu optužnica za ubistvo Kristine Kaplanović (20), radnice pumpe. Pripremno ročište, kako saznajemo, zakazao je za 7. maj ove godine. Kako „Blic“ saznaje, tokom istrage koja se vodila prethodnih mjeseci, policija...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.