Suze i jecaji za Markom Boškovićem: Bio je vredan, dobar, svima je pomagao. I sa proslave rođendana ode pravo u smrt! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze i jecaji za Markom Boškovićem: Bio je vredan, dobar, svima je pomagao. I sa proslave rođendana ode pravo u smrt! (FOTO)

U selu Belo Polje, kod Obrenovca, svi su u šoku i neverici SELO Belo Polje, kod Obrenovca, Boškovića kraj 7, gde samo Boškovići žive. Gde su komšije i prijatelji i familija. Objedinjeni u zajedničkom bolu - njihov sin, brat, rođak, komšija Marko Bošković (27) nastradao je u stravičnom udesu, u noći između nedelje i ponedeljka, nadomak Čikaga. U dvorištu postavljen šator, pristižu ljudi da izjave saučešće. Svi u šoku. U kući, pored stola na kome su Markove >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fotografije, sede najdraži. Otac Ljubiša i majka Ljubica očajni. Sestre Ivana (34) i Milica (31) u suzama. Ostale su bez voljenog brata. Bol zbog gubitka stvara grč, a još se negde duboko oseća neverica. O Marku se čuju samo reči hvale. - Bio je vukovac, odličan đak. Dobar dečko, svima je pomagao. Posle poplava 2014. godine otišao je u SAD, osnovao firmu. Imao je tri šlepera, bio vredan, i sam je vozio kamion... PROČITAJTE JOŠ - MLADIĆ IZ SRBIJE POGINUO U TEŠKOM UDESU KOD ČIKAGA: Marka i devojku njegovog druga ubio pljačkaš banke Majka Ljubica kroz suze govori, tuga steže srce: Kako ću ja bez tebe, izgubila sam sina jedinca! Tiho prepričavaju kako se dogodila nesreća koja je odnela dva mlada života. Rutom 83 vraćali su se sa rođendana, Marko je bio za volanom. Poslednje što je rekao bilo je: Kakva je ovo svetlost, odakle dolazi? Usledio je direktan sudar! Srpski državljanin Marko Bošković (27) poginuo je u noći između nedelje i ponedeljka u teškoj saobraćajnoj nesreći nadomak Čikaga. Na Boškovića, njegovu drugaricu Lauru i drugove Momčila G. i David K., automobilom je naleteo pijani Horhe Rodea Kruz. PROČITAJTE JOŠ - OVO JE MARKO KOJI JE POGINUO U ČIKAGU: Za njega i Lauru nije bilo spasa, drug Momčilo u komi Kako pišu američki mediji, nesreća se dogodila oko tri časa posle ponoći. Tri mladića iz Srbije i devojka poreklom iz Kolumbije su se automobilom direktno sudarili sa drugim vozilom kojim je upravljao Kruz. Marko i Laura su poginuli na mestu, Momčilo G. je trenutno u komi, a David, inače Laurin momak, je prišao sa lakšim povredama. U SAD je drugarica pokrenula akciju prikupljanja para, da se obezbedi novac kako bi mrvog Marka mogli da dopreme u Srbiju. Trebalo bi da stigne u nedelju, sahrana da se održi u ponedeljak na lokalnom groblju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.