Suđenje u slučaju Namenska odloženo za 17. decembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2020, 13:18

Suđenje u slučaju "Namenska" odloženo za 17. decembar

U Osnovnom sudu u Ivanjici danas je za 17. decembar odložen nastavak suđenja direktoru fabrike "Milan Blagojević – Namenska" iz Lučana Radošu Milovanoviću i još dvojici rukovodilaca u tom preduzeću povodom eksplozije koja se dogodila u fabrici u julu 2017. godine, kada su poginula dva radnika.

Suđenje je odloženo zbog izostanka Milovanovića, koji je zdravstveno loše i ima zabranu lekara da se izlaže bilo kakvom stresu, preneo je Tanjugu njegov branilac Dragan Palibrk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Tokom prošle sedmice moj branjenik je imao niz zdravstvenih pregleda, jer mu je srce u veoma lošem stanju i lekari su prepopručili da ne sme da se izlaže stresu, niti da dođe na suđenje. Lekarski nalaz je danas dostavljen sudu", napomenuo je advokat.

Podsećajući da je ovo je prvi put za godinu dana da Milovanović izostaje sa suđenja, Palibrk je napomenuo da je i pored zabrane lekara, on hteo danas da dođe u sud, ali da mu advokati to nisu dozvolili.

Milovanoviću, kao i Vladimiru Lončareviću i Tomi Stojiću sudi se za krivično delo - teško krivicno delo protiv opšte sigurnosti.

Oni su u dosadašnjem toku suđenja izneli svoje odbrane, a u planu je saslušanje oštećenih - porodica stradalih radnika Milomira Milivojevića i Milojka Ignjatovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.